Κόντρα Πλακέ

plywoodΗ υψηλή ποιότητα, η μεγάλη αντοχή, η σταθερότητα και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, έχουν καθιερώσει το Κ/Π, παραγωγής SHELMAN®, σαν ένα από τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Κ/Π SHELMAN® είναι το Ελληνικό προϊόν του οποίου οι σειρές SHELMAPLY, MARINE, SHELMAPLEX και SHELMACOMM που απευθύνονται τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού, έχουν αναγνωριστεί από ξένα διεθνή ινστιτούτα και οργανισμούς, όπως CTB-A Γαλλίας, SKH Ολλανδίας, LLOYDS Γερμανίας και Αγγλίας και φέρουν τη σήμανση CΕ, σύμφωνα με το πρότυπο EN 13986.

Ολα τα προϊόντα Κ/Π κατατάσσονται στην κλάση Ε1, όσον αφορά την εκπομπή φορμαλδεΰδης (μεθοδολογία ελέγχου σύμφωνα με το ΕΝ 717-2).

Οι χρήσεις του αφορούν επιπλοποιία, οικοδομική (ξυλότυποι με film ή χωρίς), ναυπηγική και άλλες.


 Κ/Π SHELMAPLY

Σε αυτήν την ομάδα ανήκουν τα Κ/Π των οποίων οι εσωτερικοί και εξωτερικοί καπλαμάδες αποτελούνται από ξύλο OKOUME υψηλής ποιότητας. Η χρήση αυτής της ομάδας Κ/Π, αφορά εξωτερικές κατασκευές. Η συμπεριφορά τους σε εξωτερικές συνθήκες είναιάριστη, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το Κ/Π είναι πιστοποιημένο από το SKH-Ολλανδίας, το τεχνικό κέντρο ΓαλλίαςCTB-A και φέρει την κωδική ονομασία “SHELMAPLY NF EXTERIEUR CTB-X”.

Τύπος: Εξωτερικών χρήσεων
Διαστάσεις (mm):
(Μήκος x Πλάτος x Πάχος)
2500 x 1250 x 4, 6, 8-12, 15, 22-30, 40-45
2500 x 1700 x 4, 6, 8-12, 15, 22-30, 40-45
Φάτσα: OKOUME
Όπισθεν: OKOUME
Εσωτερικά: OKOUME
Κόλλα: Ενισχυμένη Μελαμινική

 


SHELMAPLEX

Πρόκειται για μια καθιερωμένη σειρά Κ/Π της SHELMAN®, όπου η υψηλή ποιότητα υλικών και η άριστη διαδικασία συγκόλλησης και επεξεργασίας προσφέρονται με συνέπεια και αξιοπιστία. Η σύνθεση των Κ/Π αποτελείται από okoume και ελάτη εξαιρετικής ποιότητας.

Όλες οι κατασκευές χώρων που απαιτούν αντοχή υλικών στην υγρασία, χαμηλό βάρος και εξαιρετικά χαρακτηριστικά στις μηχανικές καταπονήσεις γίνονται με Κ/Π της SHELMAN® . Τα SHELMAPLEX PHENOLείναι πιστοποιημένα από το τεχνικό κέντρο Γαλλίας CTB-A και φέρουν την κωδική ονομασία «SHELMAPLEX NF EXTERIEUR CTB-X.

Τύπος: Εσωτερικών & Εξωτερικών χρήσεων
Διαστάσεις (mm):
(Μήκος x Πλάτος x Πάχος)
2200 x 1700 x 3, 4
2500 x 1250 x 6, 8-12, 15, 22-30
2500 x 1700 x 6, 8-12, 15, 22-30
Φάτσα: OKOUME
Όπισθεν: OKOUME
Εσωτερικά: Ελάτη
Κόλλα: Φαινολική

Κ/Π SHELMACOMM

Η νέα σειρά Κ/Π της SHELMAN®, έρχεται να δώσει μία ακόμη εναλλακτική σε χρήσεις, όπως οικοδομική και επιπλοποιία και άριστη σχέση τιμής – ποιότητας.

Τύπος: Εσωτερικών & Εξωτερικών χρήσεων
Διαστάσεις (mm):
(Μήκος x Πλάτος x Πάχος)
2500 x 1250 x 4, 6, 8-12, 15-18, 22-30
Φάτσα: Τροπικός Καπλαμάς
Όπισθεν: Τροπικός Καπλαμάς
Εσωτερικά: Ελάτη
Κόλλα: Φαινολική

 


K/Π ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Η σειρά ειδικών προϊόντων της SHELMAN® αφορά τις παρακάτω ομάδες και χρήσεις:

Κ/Π MARINE : Αποτελείται από ΟΚΟΥΜΕ, είναι πιστοποιημένο από τα LLOYDS και χρησιμοποιείται στη ναυπηγική.

Κ/Π ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΣ : Το προϊόν αυτό προορίζεται για την κατασκευή βραδυφλεγών πορτών και κατατάσεται στην κλάση Β s2 d0 σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13501-1.

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει. Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Περισσότερα

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Περισσότερα