ΠΡΟΦΙΛ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει.

Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, επενδύουμε συνεχώς σε υποδομές-εξοπλισμό-τεχνική κατάρτιση. Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη μονάδα με στόχο την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών σε προϊόντα ξύλου και όχι μόνον, της ευρύτερης περιοχής δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων.

Από τη στέγη μέχρι το πάτωμα, απο το καλούπι μέχρι το έπιπλο, όπου χρειάζεται ξύλο/εργαλείο/μηχανισμός/υλικό θα τα βρείτε στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ.

Εμπορευόμαστε ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα μασίφ ξυλείας απο όλο τον κόσμο σε Ξυλεία στέγης, Ειδικές κατασκευές ξύλου, Ξύλινα κουφώματα, ξύλινες πόρτες, Πέργκολες, Ξύλινα πατώματα, καλύπτοντας κάθε ζήτηση απο την στέγη μέχρι το πάτωμα.

Η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ έχοντας την στήριξη και υποστήριξη της ποιότητας προϊόντων των εταιριών SHELMAN & ALFAWOOD διαθέτει όλες τις σειρές σε χρωματιστές μελαμίνες MDF, LAMINATE, ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΠΟΡΤΑΚΙΑ. Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα μεταποιεί μελαμίνες σε έτοιμα κουτιά κουζίνας και ντουλάπας, δίνοντας έτοιμες λύσεις στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη.

ΠΟΜΟΛΑ-ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ-ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ αλλά και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ συμπληρώνουν τα προϊόντα μας, προσφέροντας σίγουρες και προσιτές λύσεις.

Η υποστήριξη σε σόμπες και λέβητες με βιοκάυσιμα Pellet συμπληρώνουν την μεγάλη γκάμα προϊόντων της ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει. Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας,

Περισσότερα

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Περισσότερα