ΠΡΟΦΙΛ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει.

 

Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, επενδύουμε συνεχώς στις συνεργασίες μας με υψηλή τεχνολογική υποδομή και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη μονάδα με στόχο την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών σε προϊόντα ξύλου καθώς και υλικά επιπλοποιίας, της ευρύτερης περιοχής δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων.

Από τη στέγη μέχρι το πάτωμα, από το καλούπι μέχρι το έπιπλο, όπου χρειάζεται ξύλο, εργαλείο, μηχανισμός ή υλικό για να δουλευτεί και αναδείξει τις μοναδικές ιδιότητες του , θα τα βρείτε στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ.

 

Εμπορευόμαστε ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα υλικών για τους συνεργάτες μας επιπλοξυλουργούς και κατασκευαστές , υλικά για οικοδομική ξυλεία , για σκεπές, παρκέτα , ταβάνια , εξοπλισμό καταστημάτων .

Αναλαμβάνουμε των σχεδιασμό ειδικών κατασκευών (αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει και δώστε μας το σχέδιο να το σκαλίσουμε σε ξύλο , μελαμίνη και MDF) καθώς και ανάγλυφα σχέδια. Σκαλίζουμε σε M.D.F. , μελαμίνη ή μασίφ ξύλο όλα τα σχέδια για πόρτες- πορτάκια- βιτρίνες ακόμα και πρωτότυπα δικά μας.

Όλοι εμείς στην ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ με ισχυρό γνώμονα το ανθρώπινο κεφάλαιο μας επενδύουμε στις μακρόχρονες συνεργασίες με κοινό παρονομαστή το πάθος για την εργασία μας, την στήριξη σας και την αλληλοεκτίμηση.

 

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα η ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει. Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στην ποιότητα των προϊόντων ξύλου και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Περισσότερα

Δείτε το βίντεο παρουσίασης της ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Περισσότερα